Om os

OM KIN UKON

Tilbage i 2015 opdagede jeg for første gang gurkemejens egenskaber, da min japanske veninde gav mig et glas med gurkemeje kugler. Hun havde medbragt dem fra Okinawa, hvor denne gurkemeje produceres med største omhu.

Efter jeg indtog gurkemejen fra Okinawa følte jeg: LOVE at first try 💚

Som tiden gik blev jeg klar over, at gurkemejen var kommet for at blive i mit liv. Det eneste problem var, at det var besværligt og dyrt, at få tilsendt gurkemejekuglerne fra Okinawa/Japan. Jeg indkøbte og afprøvede derfor utallige gurkemejeprodukter, i håb om, at finde et tilsvarende kvalitetsprodukt. Det lykkedes mig ikke! Min rejse i gurkemejens univers berigede mig med et studie i gurkemeje og min begejstring voksede. Samtidigt med at interessen fra venner og bekendte, som også ville prøve gurkemejekuglerne fra Okinawa steg.

Jeg besluttede derfor at tage sagen i egen hånd. Det skulle vise sig at være lettere tænkt end gjort. Det tog laaaaang tid, næsten to år og mange kreative indfald, inden jeg kunne overtale den japanske producent til at indgå et samarbejde. Så da han sagde “kom”, tøvede jeg ikke et sekund med at hoppe på flyet til Okinawa…  i dag er det en stor glæde for mig, at kunne tilbyde premium gurkemejen fra Okinawa.

Siden 2017 hvor jeg indgik samarbejdet om at forhandle gurkemejen fra Okinawa med den japanske prducent, har Kin Ukon begejstret mange brugere i Tyskland, hvor jeg selv boede frem til 2021. Nu er jeg hjemvendt til Danmark og glæder mig over også, at kunne tilbyde Kin Ukon til det danske folk (se også forhandlere) Miriam fra München sørger for, at de mange faste og nye Kin Ukon brugere i Tyskland, Østrig og Schweiz, får tilsendt deres Kin Ukon.

Fundamentet for Kin Ukon bygger 100% på produktoverbevisning. De mange positive tilbagemeldinger fra brugere skaber stor glæde og motivation. Tak.

 

I Japan sælges gurkemejen under et andet navn, men jeg har valgt navnet KIN UKON. Det er japansk og betyder “GULD GURKEMEJE”.

De bedste hilsner,

Karen Foxdal

Premium gurkemeje kosttilskud fra Okinawa • Japan 100% naturlig og fermenteret gurkemeje