Om os

OM KIN UKON

Tilbage i 2015 opdagede jeg for første gang gurkemejens utrolige kræfter, da jeg spurgte en japansk veninde om “hemmeligheden” bag hendes vitale udseende og tilsyneladende ubegrænset energi.

Som svar gav hun mig et glas med gurkemejekugler! Hun havde medbragt dem fra Okinawa “den japanske ø med verdens højeste koncentration af 100-årige”. Efter et par dage på denne “mirakelkur” følte jeg mig “VITAL”. Som ugerne gik synede min hud friskere, migrænen forsvandt og forkølelser blev væk.

Det var LOVE at first try – og den skulle deles.

Jeg besluttede derfor at tage sagen i egen hånd. Det skulle vise sig at være lettere tænkt end gjort. Det tog laaaaang tid, mange kreative indfald og indkøb af alverdens gurkemejeprodukter i håb om, at finde et tilsvarende kvalitetsprodukt … findes ikke! Indtil jeg kunne overtale den japanske producent til, at indgå et samarbejde. Så jeg hoppede på et fly til Okinawa…  i dag er det en stor glæde for mig, at kunne tilbyde dig verdens bedste gurkemeje fra Okinawa.

Hver dag tager jeg 10 gurkemejekugler til morgenmaden og føler mig vital og sund. Der er langt imellem forkølelser, selv børnene nyder godt at gurkemejen, som de indtager ved symptomer. KIN UKON har betydet en berigelse af velvære for mig og mine børn.

Fundamentet for Kin Ukon bygger på 100% produktoverbevisning og en stor portion entusiasme. De mange positive tilbagemeldinger fra brugere skaber glæde og motivation. Tak!

I Japan sælges gurkemejen under et andet navn, men jeg har valgt navnet KIN UKON. Det er japansk og betyder “GULD GURKEMEJE”.

Med bedste anbefalinger til et godt helbred.

Karen Foxdal

Kin Ukon - 100% naturligt gurkemeje kosttilskud

KIN UKON – roden til alt godt

Menu
da_DK